23948sdkhjf

Necas: En fantastisk mulighed

Samarbejdsaftalen med AgustaWestland om udvikling og produktion af en ny bærbar NanoReader vækker glæde i det nordjyske.
Det vækker glæde hos Necas, at den nordjyske virksomhed i sidste uge kunne præsentere en rekordstor samarbejdsaftale med britisk-italienske AgustaWestland .

- For en mindre virksomhed som Necas udgør denne aftale en fantastisk mulighed for at udvide vores forretning og giver os mulighed for at markedsføre vores egne produkter over hele verden. Vi ser frem til at iværksætte dette spændende projekt med opbakning fra AgustaWestland, siger Ib Gosmer, adm. direktør i Necas.

Offensiv satsning
Med en nylig investering i nye produktionslinjer og et dermed optimeret produktionsforløb på virksomhedens nye fabrik i Støvring, er aftalen et direkte led i en offensiv satsning fra Necas.

Virksomheden producerer mange forskellige typer elektronik, lige fra udstyr der overvåger superlederne på CERN til kontrol- og operationsmoduler til satellitter.

Hjælper gerne danske virksomheder
Også hos partneren AgustaWestland er der glæde over aftalen.

- Vi er glade for at underskrive denne aftale med Necas, som vi forventer, vil bringe denne spændende nye teknologi hurtigt på markedet og hjælpe med at skabe betydelige, fremtidige muligheder for virksomheden - og den danske industri, siger Giacomo Saponaro, senior vice president International Government Business i AgustaWestland, og tilføjer:

- Denne aftale understreger vores engagement og vilje til at opfylde både eksisterende og fremtidige industrisamarbejds-forpligtelser ved at hjælpe små og mellemstore virksomheder som Necas med at udvikle nye teknologier, som vil betyde reelle fremtidsorienterede forretningsmuligheder for danske virksomheder.

Leverer finansiering og teknologi
Samarbejdsaftalen betyder, at AgustaWestland leverer finansiering samt overførsel af teknologi til Necas inden for forskellige områder såsom brugergrænseflader, teknisk koncepter, systemudvikling og kvalitetssystemer. Når enheden er udviklet, vil den blive produceret i Danmark af Necas og kan benyttes til militære og civile formål over hele verden.

Samarbejdsaftalen blev torsdag underskrevet af Giacomo Saponaro, og Ib Gosmer ved en ceremoni, der blev afholdt i Farnborough i England.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125