23948sdkhjf

B&O viser tocifret vækst for tredje kvartal i træk

Det går fortsat fremad for B&O. I det netop offentliggjorte kvartalsregnskab viser selskabet en omsætningsvækst på 16 procent.

For tredje kvartal i træk vækster B&O med tocifrede tal. Og så er det andet kvartal i træk med et positivt driftsresultat.

- På trods af den globale komponentmangel og nedlukninger forårsaget af COVID-19, opnåede vi tocifret vækst for tredje kvartal i træk og leverede positiv EBIT og positive frie pengestrømme, fortæller Kristian Teär, der er CEO for B&O.

- Vi er tilfredse med resultatet, der var drevet af stærk performance i distributionskanalerne, målrettede salgs- og marketingsinitiativer, højere global efterspørgsel efter elektronikprodukter til hjemmet, og ikke mindst vores portefølje af innovative og prisvindende produkter, lyder det fra topchefen.

Strategien virker 

Resultaterne for Q3 var ifølge B&O drevet af målrettede salgs- og marketinginitiativer. Selskabet har forbedret sig i distributionskanalerne og oplever generelt stor efterspørgsel på elektronikprodukter.

- De fremskridt, vi gjorde i kvartalet, understreger, at vores strategi virker. Omkostningsprogrammet udviklede sig som planlagt, kernemarkederne voksede på tværs af alle nøgledistributionskanaler, og vi fortsatte med at styrke vores digitale fokus, hvilket gjorde det muligt for os at fordoble onlineomsætningen og forbedre kundeoplevelsen, siger Kristian Teär.

Med de positive tal fastholder B&O forventningerne til årets omsætning og driftsresultat. Det betyder en omsætning mellem 2,3 milliarder kroner til 2,5 milliarder kroner. Driften ventes at lande et sted mellem et underskud på 50 millioner kroner og et plus på 25 millioner kroner. 

Bang & Olufsen A/S
mio. kr. Q3 21/20 Q3 20/19
Nettoomsætning 698 613
Resultat af primær drift (EBIT) 28 -1
Resultat før skat 17 -3
Perioderesultat 13 -275
Balancesum 2365 2030
Egenkapital 1125 967
Antal ansatte 899 919
Q3 afsluttet 28.februar 2021
Læs mere om: b&o
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11