23948sdkhjf

Amerikansk gigant vælger dansk distributør

Silkeborgensiske Elitecom bliver nu distributør af Vertivs produktportefølje. Vertiv er en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger.

Med aftalen vil Vertiv øge udbredelsen af sine datacenter, IT og edgeløsninger. Hos Elitecom ser man frem til samarbejdet.

- Elitecom ser det som et stort skridt fremad, at indgå denne partnerskabsaftale med Vertiv. Vertivs produktportefølje og brand står stærkt, og vi ser mange muligheder i det fremtidige samarbejde, både for os, for Vertiv og vores kunder, siger Jan Roedahl, CEO hos Elitecom i en pressemeddelelse.

Vertiv anfører, at Elitecom er godt etableret på BtB-markedet, hvor virksomheden har opbygget en stærk tilstedeværelse. Med den nye distributionsaftale, og Vertivs portefølje af strømforsyning, køling og it-infrastruktur services, står de nu endnu stærkere med hensyn til at imødekomme kundernes udfordringer inden for den voksende datacenterindustri.

- Jeg er utrolig glad for, at vi har indgået aftale med Elitecom i Danmark, og forventer, at vi sammen kan positionere Vertiv endnu stærkere. Vertivs produktportefølje har alle muligheder for at spille perfekt ind i det segment, som Elitecom allerede har god forbindelse med. Vi ser meget frem til samarbejdet og ser et enormt potentiale i vores datacenter og edge-produkter, siger Jesper Hersbro, der er Vertivs channel manager for Benelux & Nordics.

- Vertiv har høje forventninger til vores partneres kompetencer, og Elitecom er et match på alle parametre. Det handler om at kunne formidle fordelene til kunderne og forstå, at kompleksiteten og kravene til kommunikationsnetværk er steget. Elitecom og Vertiv har både ekspertise og løsninger til at imødekomme kundernes udfordringer, siger Jesper Hersbro.

Om Vertiv:

Med hovedkvarter i Columbus, Ohio, USA, beskæftiger Vertiv omkring 20.000 mennesker og driver forretning i flere end 130 lande.

Vertiv binder hardware, software, analyse og løbende tjenester sammen for at sikre, at kundernes vitale applikationer kører kontinuerligt, performer optimalt og vokser med deres forretningsbehov.

Kilde: Vertiv

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062