23948sdkhjf

Børs-suspenderede Waturu Holding vil nu skifte navn

Waturu Holding A/S vil have et nyt navn. Det har den nyligt tiltrådte bestyrelse besluttet og indkalder nu til ekstraordinær generalforsamling. Det fortæller Waturu i en selskabsmeddelelse.

- Bestyrelsen har på et bestyrelsesmøde i dag besluttet, at ændre det nuværende selskabsnavn Waturu Holding A/S til Green Impact Ventures A/S, skriver Waturu.

- Det nye navn afspejler bedre den strategi selskabet forfølger, og det er bestyrelsens forventning at investorer med det nye navn, får lettere ved at forstå selskabets forretningsstruktur, med ejerskab og drift af selskaber indenfor vandvarmer/renser-, akvakultur/dambrug- og medtech/medico-branchen, lyder det fra selskabet.

Ifølge selskabsmeddelelsen vil navnet Waturu fremover kun være i forbindelse med Waturu Aps og som navn på selskabets decentrale vandvarmer og vandrensningsproduk. 

- Det er væsentligt at investorer og interessenter forstår, at selskabet har en investerings og forretningsstrategi, som inkluderer at datterselskaberne skal udvikles og kommercialiseres, og at selskabet har peget på at yderligere kapitalisering kan ske via selvstændige børsnoteringer af datterselskaberne, forklarer Waturu i meddelelsen.

Waturu Holding A/S kalder til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes den 25. maj 2021.

Waturu Holding A/S omsatte i 2020 for 0 kroner og har været suspenderet fra handel på Nasdaq First North siden 23. december 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172