23948sdkhjf

Thrane-bestyrelsesformand smækker med døren

Det udenlandske købstilbud på Thrane & Thrane endte med at koste selskabet bestyrelsesformanden.
Det var uenighed om fremtiden for Thrane & Thrane, som fik bestyrelsesformand Waldemar Schmidt til mandag morgen at fratræde sin post med øjeblikkelig virkning.

Det fremgår af en børsmeddelelse, som Waldemar Schmidt selv har udsendt som supplement til den mere neutrale meddelelse fra Thrane & Thrane.

Læs også: Bestyrelsesformand forlader Thrane & Thrane

- Waldemar Schmidt har meddelt bestyrelsen i Thrane & Thrane A/S, at han med omgående virkning fratræder som bestyrelsesformand for selskabet, idet han ikke er enig med flertallet i bestyrelsen om Thrane & Thrane’s fremtid, lyder det i den kortfattede meddelelse, hvor Waldemar Schmidt fastslår, at han ikke har yderligere kommentarer.

Dermed har købstilbuddet fra en konkurrerende virksomhed altså haft en vis skadelig effekt på selskabet, som stifter Lars Thrane også udtrykte frygt for i sidste måned.

Lars Thrane var selv imod at sælge Thrane & Thrane , da købstilbuddet fra britiske Cobham blev fremsat. Dengang oplyste selskabet – med Waldemar Schmidt som afsender – at man ville ”iværksætte et strategisk review med henblik på bedst muligt at sikre opfyldelsen af bestyrelsens opgave med at varetage selskabets og alle dets interessenters interesser”.

Læs også: Købstilbud på Thrane & Thrane

Dette review fortsætter, selv om Waldemar Schmidt altså siden har forladt posten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125