23948sdkhjf

Vertiv satser på edge-parate mikrodatacentre

Det skal være nemt og hurtigt. Plug and Play.

Det er den underlæggende præmis for et nyt produkt fra amerikanske Vertiv, der er en af verdens største udbydere af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger.

Vertiv har netop lanceret VRC-S, der er et komplet fabriksmonteret mikrodatacenter, der er målrettet mindre it-websteder og designet til at understøtte edge computing-applikationer.

- At vælge og implementere et mikrodata-center har aldrig været hurtigere eller lettere, og det kan endda opleves virtuelt med vores nye augmented reality-app, siger Alex Pope, der er Vertivs VP for integrerede rack-løsninger i EMEA, i en pressemeddelelse.

Mikrodatacenterløsninger etableres i størrelsen af et standard IT-rack og kan installeres på ethvert kontor, klinik eller detailbutik. Lanceringen af det nye mikrodatacenter er et direkte resultat af målrettede investeringer i netop edge-parate løsninger

- Vertiv VRC-S er en meget effektiv plug-and-play-løsning, der kan leveres til kundens installation eller netværk med integreret UPS, køling og strømfordeling i rack og forudinstalleret overvågning. Dette nye tilbud er et strategisk resultat af Vertivs plan for produktinnovation, samt de nyeste R&D-investeringer, som gradvist vil bringe mere edge-parate mikrodatacenterløsninger på markedet, siger Alex Pope.

Vertiv etablerede tidligere i år en ny og moderne fabrik i Kroatien, hvor man blandt andet producerer de nye mikrodatacentre.

I starten af maj blev det offentliggjort, at silkeborgensiske Elitecom blev valgt til distributør af Vertivs produktportefølje.  

Om Vertiv:

Med hovedkvarter i Columbus, Ohio, USA, beskæftiger Vertiv omkring 20.000 medarbejdere og driver forretning i flere end 130 lande.

Vertiv binder hardware, software, analyse og løbende tjenester sammen for at sikre, at kundernes vitale applikationer kører kontinuerligt, performer optimalt og vokser med deres forretningsbehov.

Kilde: Vertiv

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094