23948sdkhjf

Inspirerende teknologidage hos PR electronics

Nordic SMT, der er en del af HIN A/S, arrangerede i midten af marts et kundearrangement sammen med PR electronics, og det viste sig at være en god idé.
Hvad gør man, hvis man gerne vil demonstrere sine leverandørers nyeste teknologi i aktion over for sine kunder?

For Nordic SMT var svaret et kundearrangement, som løb af stablen midt i marts i PR electronics’ hovedsæde i Rønde.

- Det blev en meget positiv oplevelse, og det skyldes ikke mindst, at PR electronics har nogle meget flotte og velegnede rammer med både nyt auditorium, nye produktionsfaciliteter og kantine med udsigt over Kaløvig, siger salgskonsulent fra Nordic SMT, Merethe Fensbo.

Et godt udbytte
Arrangementet havde deltagelse af HumiSeal, Asscon og Nordson Asymtek. De gav alle et inspirerende og relevant indlæg om deres teknologi, hvorefter maskinerne fra Asscon og Nordson Asymtek blev demonstreret.

- Det primære formål med teknologidagene er at give vores kunder ny viden om teknologien fra vores leverandører, og ikke mindst at give dem mulighed for at se maskinerne i funktion. Der er ikke nogen tvivl om, at især denne del er efterspurgt blandt kunderne, og med leverandører, der var mere end villige til at dele ud af deres know how, fik kunderne et rigtig godt udbytte af dagens program, siger Merethe Fensbo.

Også godt for arbejdsgiveren
Fra Delfi Electronics deltog support engineer Yan Zhang:

- Da jeg modtog indbydelsen til teknologidagene, takkede jeg ja, da programmet lød spændende og relevant for mig. Jeg ville gerne høre om nogle mere optimale løsninger inden for lak, end dem jeg kender i dag. Et seminar, som det hos PR electronics, giver mig på en nem måde mulighed for at indsamle viden og sammenligne det udstyr, som vi anvender i vores produktion i dag, med den nyeste teknologi, som leverandørerne tilbyder. At deltage i et sådant seminar beriger mig som medarbejder, da jeg får ny viden, siger hun og fortsætter:

- Men også min arbejdsgiver har udbytte af min deltagelse. Det, at jeg får en større viden og en bedre forståelse af de materialer og maskiner vi anvender, gør at jeg kan være med til at højne effektiviteten og kvaliteten i vores produktion, da min nye viden kan være med til at forbedre vores arbejdsprocesser.
Jeg kan derfor kun anbefale andre, at de tager en dag ud af kalenderen og deltager i en dag som denne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078