23948sdkhjf

BHE lufter ambitioner om vækst

En femdobling af overskuddet bliver betegnet som ”mindre tilfredsstillende” af ledelsen i Horsens-virksomheden.
BHE A/S kom ud af 2011-regnskabet med et overskud på 2,0 mio. kr. som følge af en bruttofortjeneste på 31,7 mio. kr.

Og selv om begge dele er en markant forbedring af 2010’s resultat på 410.000 kr. og bruttofortjeneste på 26,8 mio. kr., kalder ledelsen i årsrapporten resultatet for ”mindre tilfredsstillende”.

- Det gør vi, fordi vi hellere så, overskuddet var større. Vi havde forventet at kunne gøre det bedre, og uden at jeg lige har de præcise tal ved hånden, burde en omsætning af vores størrelse i 2011 vel kaste et overskud på det dobbelte af sig, siger adm. dirketør Bjarne Stenberg til Electronic Supply.

Status quo er lig vækst
BHE blev i november omdannet til en ren EMS-producent, da PCB-delen blev udflyttet og samlet i det rekonstruerede Elcon A/S af United Industries, som ejer begge selskaber.

Bjarne Stenberg forudsagde dengang, at ændringen ville medføre en nedgang i omsætningen hos BHE, men det nåede altså ikke at slå igennem i de to sidste måneder af årsregnskabet for 2011.

Den fulde effekt slår først igennem i det indeværende regnskabsår, men Bjarne Stenberg håber, at BHE kan præstere vækst ved at komme ud med samme omsætning og resultat som i år.

Medarbejderstaben bevares
Antallet af medarbejdere steg fra 71 til 80 i løbet af de to forgangne regnskabsår, og selv om BHE nu har udflyttet PCB-delen, er der af den grund ingen planer om at skære i antallet af ansatte.

- Nej, det er der absolut ikke. Antallet af ansatte ligger stadig omkring de 80, og det er nok også niveauet lige nu. Med i det regnestykke skal man så tage, at der er nogle medarbejdere, som er forsvundet til Elcon, så reelt er der tale om en fremgang med de referenceområder, der er nu, siger Bjarne Stenberg.

Fakta: United Industries
Ved siden af ejerskabet over BHE A/S og Elcon A/S fungerer United Industries som moderselskab for blandt andre EMS (European Monitoring System) A/S og United Properties A/S.

Den Horsens-baserede koncern er desuden medejer af Sth Capital A/S og fungerer som associeret selskab for Powercharge A/S og Flex-Control A/S.

Selskabet Hssh ApS ejer 75 procent af United Industries A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101