23948sdkhjf

Micro Technic styrker salgskanalerne

De positive tendenser fra sidste år er fortsat ind i 2012, hvor den fynske elektronikvirksomhed vil opruste yderligere på både markedsførings- og produktsiden.
En rekordhøj omsætning og nyansættelser.

Forventningerne var høje , da Electronic Supply i januar talte med Micro Technics Product & Marketing Manager, Frank Max Laursen, og med en bruttofortjeneste for 2011 på 35,8 mio. kr. blev de til fulde indfriet.

Samtidig tog bundlinjen et hop op med 53 procent til 11,2 mio. kr.

Læs også: Micro Technic sælger à la carte

- Det er vi selvfølgelig godt tilfredse med. Resultatet skal ses som en konsekvens af, at vi ikke bare er en ren underleverandør, men at vi også fremstiller egne produkter, som det er muligt at tjene flere penge på. Vi er desuden ikke så brancheorienterede, og vores kunder kommer flere steder fra. Det giver os en fordel, da det sjældent går dårligt i alle selskaber, siger Frank Max Laursen i dag til Electronic Supply.

Med hensyn til nyansættelserne har Micro Technic over en længere periode ansat en ny medarbejder hver eller hver anden måned, og den tendens er fortsat samtidig med, at Aarups-virksomheden selv er begyndt at fokusere mere på at hente elever ind i testafdelingen, hvor anciennitets- og aldersniveauet efterhånden er ganske højt.

Endelig har Micro Technic oprustet på salgssiden med en ny sælger, som skal sprede kendskabet til den stadig stigende produktportefølje.

Positiv start på 2012
- Og så er vi ved at lægge sidste hånd på en ny version af hjemmesiden, der skal styrke vores salgssystem. Shoppen er blevet en rigtigt god måde at komme ind på det amerikanske marked, hvor vi sælger stadig flere egenprodukter. Vi har måske lidt overset at sælge i Danmark på den måde, så det er noget, vi har mere fokus på. Sammen med den ny sælger er det en del af udfordringen: at få fortalt folk, at vi faktisk har mange egenprodukter, forklarer Frank Max Laursen.

Han glæder sig på den korte bane til E-12, som afholdes i Odense Congress Center fra den 11.-13. september 2012. Og på den lange bane er forventningen, ar årets rekordresultater om muligt overgås.

- Vi sluttede 2011 rigtigt stærkt af, og den udvikling er heldigvis fortsat ind i 2012, så vi regner da som minimum med at kunne levere samme resultater i det nuværende regnskabsår, slutter Frank Max Laursen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078