23948sdkhjf

Danotek fortsætter med at opruste

Randers-virksomheden har både investeret i en ny SMD-maskine og er flyttet i større lokaler, men oprustningen fortsætter ufortrødent i disse uger.
Danotek fortsætter den omfattende oprustning på både materiale- og medarbejdersiden.

For et halvt års tid siden fordoblede virksomheden antallet af SMD-linjer til to, samtidig med at man flyttede i nye og større lokaler i Randers. Det har dog alligevel vist sig ikke at være nok til at følge med efterspørgslen.

Må inddrage ekstra plads
Derfor har direktør Ole Stabell netop investeret i endnu en SMD-linje, ligesom Danotek har bestilt håndværkere til de nye lokaler, så samtlige 850 kvadratmeter kan tages i brug til den øgede produktion.

- Den ekstra plads skulle egentlig have været brugt til udstillinger og så videre, men efterspørgslen er blevet så stor, at vi må inddrage den, og vi regner med at have den nye SMD-linje oppe at køre allerede i uge 30 eller 31, siger han til Electronic Supply.

Danotek råder dermed over to MY12-maskiner og en MY9 i virksomhedens SMD-montage.

Flere ansættelser på vej
På medarbejderfronten har Danotek ligeledes oprustet og har alene de seneste måneder ansat fire medarbejdere til produktionen foruden en administrerende leder og en tekniker.

Ole Stabell fortæller, at man i øjeblikket er på udkig efter en produktionsingeniør samt at behovet for yderligere medarbejdere til produktionen kommer til at stige, når den nye SMD-maskine tages i brug efter sommerferien.

Han ser den stigende efterspørgsel som tegn på, at der både er fremgang og optimisme på det hjemlige marked samt internationalt, hvor flere af Danoteks kunder selv er repræsenterede med store eksportandele.

- Vi har den største ordremasse i firmaets historie, men vi prøver stadig at bibeholde den iværksætteragtige tilgang til det. Det hele bliver selvfølgelig lidt stivere, når der bliver mere at lave, men vi forsøger altid at have kaffe på kanden, så der er noget at byde på, når en kunde ringer. Det er meget sjældent, at vi er nødt til at udsætte et møde til mere end dagen efter. Og det sker da aldrig, hvis kunden har kage med, konstaterer Ole Stabell med et grin.

Vil kæmpe for fleksibiliteten
Han fortæller, at Danotek – i samarbejde med kunderne – arbejder på en mere opdelt model, hvor de større serier kører på en mere stringent måde, mens nøgleordet for de små serier fortsat er det samme.

- Fleksibiliteten vil jeg kæmpe for, at vi kan leve op til, så lang tid som det overhovedet er muligt, understreger Ole Stabell.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078