23948sdkhjf

Kinesisk nedlukning giver hovedbrud hos fynsk robotvirksomhed

Hos Nordbo Robotics kæmper man en daglig kamp for at overholde leveringstiderne på de projekter, man skal levere til kunderne. Det skriver Børsen.

Det skyldes, at komponenter, som for eksempel sensorer, bliver importeret fra Kina, hvor man har en nul-tolerance overfor coronasmitte, og derfor lukker hele storbyer, og dermed også fabrikker og havne ned.

- Vi får færdigproduceret alt. Det vil sige, at hvis Kinas råvareforsyning er påvirket, rammer det vores leverance for færdigvarer, siger administrerende direktør Leo Zhou til Børsen.

Han ærgrer sig, fordi Nordbo Robotics lige nu oplever stor efterspørgsel og på grund af komponentmanglen har været nødt til at selektere i produktporteføljen.

Leo Zhou forventer da heller ikke, at situationen løsner sig foreløbig. Kilder i Kina har nemlig fortalt til ham, at han skal forvente problemer mindst to år mere.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/lange-forsinkelser-paa-eftertragtede-robotter?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_56

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11