23948sdkhjf

SMT-renting lander stor finsk-estisk ordre

Den svensk-registrerede virksomhed SMT-renting, som er tegnet af danske Ole Thers, fik tidligere på året en stor kapitalindsprøjtning, da schweiziske kapitalfond CAT Growth købte sig ind i ejerkredsen. Dengang var målet, at de i løbet af de kommende år skulle fordoble forretningsomfanget.

Og det har de nu taget et nyt skridt imod, idet de netop har landet en stor ordre hos finske Incaps afdeling i Estland.

Det oplyser SMT-renting i en pressemeddelelse.

Mere præcist så er der tale om en udvidelse af den eksisterende kontrakt mellem de to virksomheder. Den opgraderede aftale går på, at Incap de to eksisterende SMT-linjer, som de har lejet hos SMT-renting, mens de med aftalen udvider med én ekstra. Aftalen skal sikre, at Incap kan forøge produktionskapaciteten på fabrikken i Estland med omkring 50 procent.

Det glæder direktør og medejer, Ole Thers, at der kunne blive enighed omkring en ny aftale med Incap.

- Vi har arbejdet sammen med Incap siden 2017, og vi installerer nu den tredje SMT-linje på deres fabrik i Estland, så det er stort. I bund og grund har vi opgraderet deres SMT-linje hver andet for at støtte den udvikling, som Incap har været igennem.

Han lægger vægt på, at deres forretningsmodel med leje af produktionsfaciliteter kan komme vækstvirksomheder til gode, fordi de hurtigt kan øge kapaciteten.

- Ved de fleste af vores lejekontrakter laver vi ændringer hver 24. til 36. måned. Ved at tilføje nyt eller udskifte de eksisterende udstyr, får kunderne mere kapacitet eller ny teknologi. Så hvis der sker noget hos kunden, for eksempel at de får nye kunder, at de vokser eller at teknologien, så kan vi let udskifte det, så det passer til kundens behov. Her er Incap et godt eksempel på, at leje-konceptet er godt for EMS-virksomheder, lyder det fra Ole Thers i pressemeddelelsen.

Den nye aftale med Incap indbringer SMT-renting 1,35 millioner euro.

OM SMT-renting

Er et leasingselskab, der tilbyder elektronikproducenter fleksibilitet i maskinparken ved at udleje højt specialiseret produktionsudstyr.

Har kontorer i Danmark, Sverige, England, Finland og Holland og beskæftiger 10 medarbejdere.

CEO og majoritetsejer er Ole Thers, der stiftede virksomheden.

I april 2022 kom den schweiziske kapitalfond CAT Growth ind i ejerkredsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.064