23948sdkhjf

IoT-udvikler henter ny topprofil

Den nordjyske IoT-udvikler Seluxit har ikke just haft det bedste 2021, hvor de dykkede en smule på omsætningen, mens de også har nedjusteret forventningerne til et 2022, hvor blandt andet forlængede leveringstider på komponenter skaber usikkerhed.

Om ikke andet er de alligevel i fuld gang med at udvide forretningen, og i den forbindelse har de nu hentet en ny COO, skriver Seluxit i en fondsbørsmeddelelse.

Det er Mads Andersen, der er blevet ansat i stillingen.

- Dette vil styrke vores organisation og intention om at udvikle nye partnerskaber og øge effektivitet i leverancer, som derved bringer flere IoT-løsninger på markedet, lyder det i meddelelsen.

Ifølge selskabet har Mads Pedersen "stor erfaring indenfor energisektoren, fra både private og offentlige virksomheder. Han har haft ansvaret for kommercielle aktiviteter, salg og markedsføring af energirådgivning og effektivisering. Han er vant til at arbejde med både strategisk udvikling og har desuden praktisk erfaring med rådgivning, implementering og opfølgning."

- Vi er rigtig glade for at styrke vores organisation og ledelsesteam med en stærk profil, med erfaring og netværk indenfor energisektoren i Danmark. Seluxit har altid været stærk inden for teknologi og med tilføjelsen af en COO sammen med den nyudnævnte CSO og yderligere 2 salgs- og marketing ressourcer, sigter vi på at opbygge en meget stærk salgs- og leverance-organisation, siger CEO Daniel Lux om den nye driftsdirektør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.208