23948sdkhjf

Runder første omsætningsmillion

Tidligere på året kunne den danske høreapparat-virksomhed Audientes præsentere deres første kvartal med omsætning, da de efter lanceringen i Indien i marts kunne præsentere 21.000 i Q1-omsætning.

Siden da er det dog gået stærkt, for i en fondbørsmeddelelse lyder det, at Audientes har præsteret at sælge for lige godt en million kroner.

Indtjeningen følger dog ikke helt med hos Audientes, der har udviklet et høreapparat, der er selvjusterende og som brugeren selv kan indstille. Her lyder deres EBITDA efter H1 på -6,7 millioner kroner mod -5,7 millioner kroner i samme periode i fjor.

Alligevel er det dog en tilfreds CEO i form af Steen Thygesen, der nu for alvor har sat gang i udrulningen af produktet.

- Vi er tilfreds med resultaterne i H1 og har høje forventninger til H2. Vi har udviklet et godt flow i vores indiske forretning på tværs af hørelses-retailere i de store byområder. Siden vi begyndte at sælge vores Ven by Audientes i slutningen af marts har vi omsat for over en million kroner og skruer langsomt op, siger Steen Thygesen i fondsbørsmeddelelsen.

Udover det allerede pæne salg hæfter man sig fra Audientes' side ved, at de har mere end fordoblet antallet af retailere, så høreapparaterne nu er at finde i flere end 350 butikker.

Desuden lyder det, at det forestående børsskift fra Nasdaq First Growth Market til Spotlight Stock Market vil finde sted 19. september.

Audientes A/S
Regnskabsår H1 2022 H1 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 1 -
Driftsresultat (EBITDA) -6,7 -5,7
Resultat efter skat -8,6 -5,5
Egenkapital 16,9 32,9
Kilde: Audientes

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094