23948sdkhjf

Nyt dansk-kinesisk-finsk samarbejde åbner nye døre

Da jeg for tre uger siden til elektronikmessen E-22 løb ind i folkene fra den nordjysk-kinesiske EMS'er Cre8tek, lød det, at de blandt andet kom på messen for at finde nye kunder og generelt pleje forretningsforbindelser.

Om det lykkedes på E-22 er svært at svare på, men det gjorde det til gengæld, da Cre8tek tidligere på sommeren var til Advanced Engineering-messen i Stockholm. Her traf de folkene bag det finske brand Nolimits, som består af de to finske produktudviklingsvirksomheder RCP Software og Defour.

Det møde har nu affødt et samarbejde mellem Nolimits og Cre8tek.Samarbejdet giver ifølge de to finske partnere, Turkka Laakkio og Petri Perälä, god mening, fordi Cre8tek i kraft af deres kinesiske produktionsfaciliteter har et ekstra gear, når det kommer til fremstilling.

- Sammen med Cre8tek kan vi levere omkostningseffektiv og gnidningsfri EMS til vores kunders behov og fuldende tilbuddet om at samle udviklingsprojektet ét sted, lyder det i en fælles udtalelse fra finnerne i en pressemeddelelse.

Nye muligheder

Hos Cre8tek er man også tilfredse med samarbejdet.

- Vores samarbejdsaftale med RCP Software og Defour tilføjer endnu mere båndbredde til vores kompetencer og kapacitet. Med vores samlede ressourcer står vi nu sammen endnu stærkere i forhold til at servicere finske og danske såvel som internationale kunder med en stærk One-stop-løsning inden for udvikling og box-build-produktion af elektronikprodukter, siger Poul Dørup Olesen, CEO i Cre8tek.

Hvordan kommer samarbejdet i praksis til at fungere?

- Vi kommer til at markedsføre os sammen. Det betyder, at vi kan gå efter kunder, som vi før måtte sende andre steder hen, fordi vi ikke havde kapaciteten til det, siger Poul Dørup Olesen til Electronic Supply.

Samarbejdet er allerede skudt i gang, og 28. september vil Cre8tek være til stede på Nolimits’ stand på underleverandørmessen i Tampere, Finland.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Cre8tek
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078