23948sdkhjf

Kamstrup løber med kæmpeordre

Skanderborg-virksomheden Kamstrup, der laver el-, vand- og varmemålere, har landet en stor ordre hos Silkeborg Forsyning.

Mere præcist er der tale om, at Kamstrup skal levere 36.000 målere - 20.000 vandmålere og 16.000 varmemålere - til det midtjyske forsyningsselskab.

Det skriver Silkeborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Med kombinationen af helt nye målere og et nyt kommunikationsnetværk, som indsamler målerdata, vil Silkeborg Forsyning fremtidssikre aflæsningen af varme- og vandforbruget i mange år frem. Silkeborg Forsyning køber de mange målere af Kamstrup, men kommer ikke til at eje kommunikationsnetværket, der skal overføre data fra målerne til målerdatasystemet. I stedet betaler Silkeborg Forsyning licens for at bruge netværket, der er ejet af Kamstrup.

Hos Kamstrup er Senior Vice President Tommy Hansen godt tilfreds med den nye ordre hos silkeborgenserne.

- Vi er utrolig stolte af samarbejdet med Silkeborg Forsyning, som vi oplever har en innovativ tilgang til, hvordan fremtidens forsyning ser ud. Vi har igennem mange år arbejdet med intelligente løsninger og udvikler løbende nye løsninger og services, hvor det er muligt at få endnu større gavn af data fra netværket. Derfor ser vi også meget frem til i tæt samarbejde med Silkeborg Forsyning at skabe værdi og fremtidssikrede løsninger gennem digitalisering og data, siger Tommy Hansen i pressemeddelelsen.

Laura Møller, der er data- og digitaliseringschef i Silkeborg Forsyning, ser aftalen med Kamstrup som en fremtidssikring af forsyningsselskabet.

- Aftalen med Kamstrup sikrer os og kunderne et fremtidssikret og robust system i mange år frem. Vi lejer os ind på kommunikationsteknologien og kan dermed udnytte fremtidige teknologiske udviklinger på den front. Vi har også stillet store krav til performance og kvalitet af data. Og vi beder om mere data, end vi kan bruge lige nu. Det er med vilje, for det giver os en platform for innovation og en mulighed for at udnytte data, som vi ikke kender i dag. Det gør vi med et todelt fokus. Vi kan dels bruge data til at optimere vores produktion og for eksempel producere mere bæredygtigt. Men nok så vigtigt, så vil vi sikre, at vi på baggrund af data kan udvikle de rigtige services til kunderne i fremtiden, siger Laura Møller.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Jysk EMS'er jubler ikke trods vækst på 600 procent
Ambu starter ud med vækst i første kvartal
Robotmesse vender tilbage til Odense
Demant vokser 10 procent trods svære betingelser
Google lancerer chatrobot i konkurrence med Microsoft
Midtjyder opkøbt af kapitalfond
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.187