23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danfoss
Christian Overgaard er med virkning fra 1. februar blevet udnævnt til regionsdirektør for Danfoss Kina.

Han overtager jobbet efter Thomas Koniordos, der i stedet tiltræder en stilling som senior vice president for Danfoss Industrial Automation.

Descom
Morten Kjærsgaard er blevet ansat som administrerende direktør hos Descom i stedet for Johnny Helander, der i stedet bliver arbejdende bestyrelsesformand (kilde: Channel World).

Descom er blandt landets største it-leverandører inden for områderne hardware, software, serviceydelser, it-supplies og it-ergonomi.

Expert
Lars Christensen, direktør i Expert Danmark, er blevet udnævnt til koncernchef for hele Expert-gruppen i stedet for Øivind Winther. Samtidig er Svein Sivertsen blevet valgt til bestyrelsesformand (kilde: Børsen).

Københavns Tekniske Skole
Desiré Christoffersen er blevet ansat som vicedirektør på Københavns Tekniske Skole. Hun tiltræder stillingen den 1. januar 2013.

Partnertech
Martin Valfridsson er blevet udpeget til executive vice president Operations i Partnertech’s Machining-aktiviteter.

Topsil A/S
Jesper Bodeholt tiltræder den 1. marts som CFO hos Topsil A/S i stedet for Jens Faarup, der dog fortsætter i virksomheden frem til slutningen af marts 2013.

Vestas Wind Systems A/S
Anders Jakob Vedel er indtrådt i bestyrelsen hos Vestas Wind Systems A/S (kilde. BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062