23948sdkhjf

HPI Electronics vender tilbage

Korsør-virksomheden genopstår med kapitalfonden Nordica Capital Partners som nye ejere og den tidligere administrerende direktør i spidsen.
HPI Electronics er klar til atter at genoptage produktionen i Korsør.

Elektronikvirksomheden er genopstået i det nystiftede aktieselskab HPI Cables & Electronics 2011 A/S, som er ejet af kapitalfonden Nordica Capital Partners.

- Vi ser frem til at være det kapitalmæssige grundlag for en videre udvikling af HPI Electronics’ aktiviteter i Danmark. Vi tror, at vi med købet har taget et vigtigt skridt i retning af en succesfuld udvikling af denne virksomhed, siger Mogens Kjær, administrerende direktør i Nordica Capital Partners.

God støtte
Til at varetage den daglige drift i HPI Cables & Electronics 2011 A/S er Gert Nielsen genindsat på posten som administrerende direktør.

- Det bliver skønt igen at få hjulene i sving. Vi har her i Korsør en af verdens mest højteknologiske fabrikker indenfor printteknologi og kan uden tvivl matche både pris og kvalitet set i forhold til hvad der kan produceres i østen, siger Gert Nielsen.

Han understreger, at støtten fra selskabets samarbejdspartnere generelt har været positiv.

- Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med vor loyale kundekreds, som under hele konkursforløbet har givet os en fantastisk support for at få virksomheden på højkant igen.

Fortsætter i samme lokaler
HPI Electronics beskæftigede før konkursen cirka 75 ansatte, og det er forventningen, at der vil være beskæftigelse til omkring halvdelen af disse i det ny selskab, som også regner med at fortsætte produktionen i de gamle lokaler.

Overtagelsen sker formelt fra 1. november 2011.

Tidslinje:
16. september: HPI Electronics under konkursbehandling
19. september: HPI-direktør beskyldes for regnskabsfusk
21. september: HPI-direktør afviser anklager som krænkende
28. september: Kreditorer har 120 mio. til gode
13. oktober: HPI er nu tæt på salg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094