23948sdkhjf

AMD investerer 2,5 mia. dollars i microprocessor produktion

AMD har planer om at ekspandere sin microprocessor-produktion i Dresden, Tyskland, over de næste tre år til et milliardbeløb.
Den amerikanske softwaregigant AMD, der er global leder inden for innovative mikroprocessor-løsninger bl.a. computermarkedet og forbruger-elektronikmarkedet, vil udvide sin fabrikation i Tyskland over de næste tre år.

- Som den globale efterspørgsel fortsætter at stige på AMD’s produkter, vurderer vi vores fabrikationskapacitet nøje for at se, om vi kan følge med kundernes behov, siger Hector Ruiz, bestyrelsesmedlem og adm. direktør i AMD.

Udvidelsen vil koste AMD 2,5 mia. dollars, og for at undgå nyt byggearbejde, vil virksomheden hoppe over, hvor gærdet er lavest; nemlig ved at tilføre og forbedre den nuværende mikroplade-produktion i Dresden med 300 mm.

Overgangen fra 200 mm til 300 mm kapacitet tillader dobbelt så mange processorer på mikropladerne.

Udvidelsen er et led i en målrettet strategi, der skal sikre AMD’s konkurrencedygtighed i fremtiden.

- For at tilfredsstille kundernes behov har vi valgt at følge en agressiv retning for at investere og ekspandere vores første-klasses fabrikationsfaciliteter i Dresden. Disse strategiske investeringer viser, hvor betydningsfuld Tyskland og Europa er for AMD’s fremtidige konkurrenceevne. Vi forventer, at AMD’s fremdrift og efterspørgslen efter vores produkter fortsætter med at stige, fortæller Hector Ruiz.

Kilde: Pressemeddelelse fra AMD.

Læs mere på hjemmesiden http://www.amd.com

Læs mere om: AMD
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065