23948sdkhjf

Automationsfirma laver norsk opkøb: Vigtigt skridt i at blive "Nordens førende"

Automationsfirmaet Init opkøber norske Nebb. 

Det oplyser Init i en pressemeddelelse.

Med opkøbet af norske Nebb styrker Init sin position på det skandinaviske marked.

Siden 1996 har Nebb leveret løsninger inden for automation og industriel IT til procesindustrien, pharma, marine, energi og subsea. 

Virksomheden har hovedkontor i Asker i Norge samt et kontor i Skopje i Nordmakedonien.

- Nebb har stærke organisationer både i Norge og Nordmakedonien, hvilket udgør en solid platform for yderligere udvikling og vækst, hvor vi har fundet Init som den bedste partner for os. Partnerskabet er bygget på en fælles strategisk vision, lignende værdier og motivationen for at yde det bedste for vores medarbejdere, vores kunder og vores planet, siger Alexander Risøy, administrerende direktør for Nebb.

Init blev etableret i januar 2022 ved fusionen af danske Picca og PD-Automation og inkluderer det svensk-norske Acobia, svenske Martensson Consulting og de danske virksomheder Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, ProjectBinder, MBB Consult, Daniit og nu norske Nebb.

Alle Nebbs aktiviteter samt arbejds- og projekttilgange vil fortsætte som hidtil. Ledelsen vil fortsætte i deres nuværende roller.

- Nebb vil især bidrage med kompetencer inden for softwareudvikling, procesviden, IT/OT-arkitektur og specialiserede løsninger til marine- og subsea-kontrolsystemer. Med tilføjelsen af Nebb i Init-gruppen har vi nu en stærk tilstedeværelse i Norge samt Danmark og Sverige. Det er et vigtigt skridt i vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af industriel IT og automationsløsninger, siger Knut Akselvoll, administrerende direktør for Init.

Init har nu 540 medarbejdere fordelt på 28 steder i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Spanien og Nordmakedonien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078