23948sdkhjf

Lys-direktør træder tilbage efter 28 år: - Man skal gøre dét, man er bedst til

Efter 28 år i spidsen for belysningsvirksomheden Light-Point er stifter Ronni Gol trådt tilbage.

I hans sted er Henrik Handschuh indtrådt som ny CEO for Light-Point, der udvikler, producerer og sælger belysningsløsninger.

Det oplyser Light-Point i en pressemeddelelse.

For Henrik Handschuh skal den første tid bruges på at få virksomheden godt ind under huden, men herfra er han klar til for alvor at kigge fremad, og planen er klar.

‒ Jeg ser et stort vækstpotentiale, og jeg vil løfte Light-Point til nye højder. Jeg glæder mig til at gøre hele organisationen mere salgsorienteret for at skabe det rette fundament for yderligere vækst. For det er dét, der er den langsigtede plan: At vi skal vækste Light-Point, siger han i pressemeddelelsen.

Mere plads til kreativitet

Det er ingen tilfældighed, at Henrik Handschuh er landet i jobbet, lyder begrundelsen for ansættelsen. Inden han senest har tilbragt 10 år hos Unidrain, har han gennem en årrække været ansat hos Philips, og der har han ad flere omgange arbejdet sammen med Ronni Gol, og derfor kender de to hinanden.

‒ Henrik har nogle gode erfaringer i markedet ‒ både i branchen og udenfor branchen. Han har også erfaring med ledelsen og har et godt navn derude, så jeg har stor tiltro til ham. Jeg tror, det bliver rigtigt spændende at arbejde sammen om at sætte retningen og bygge næste fase, siger Ronni Gol.

Og netop den næste fase kommer Ronni Gol også til at være en del af, selvom han nu ikke skal sidde for bordenden længere. Stifteren skal fremover være en del af Light-Point i en rolle, hvor han får mere fokus på udviklingen og de kreative aspekter af virksomheden.

‒ For mig står den nu på udvikling, udvikling og udvikling. Jeg skal skabe nogle nye smukke lamper og nye tekniske løsninger. Skabe noget, der stadig kan overraske markedet og vise, at vi stadig har førertrøjen på. Og det ser jeg rigtigt meget frem til. Jeg glæder mig til, at jeg kan få lov at lave det, jeg brænder for. Vi plejer gerne at sige i huset, at man skal gøre dét, man er bedst til. Og jeg føler, at jeg er bedst til at være den kreative ildsjæl bagved, siger Ronni Gol.

På den måde bruger de kræfter smartest muligt, lyder det.

‒ Samtidigt kan Henrik så gøre det, han er bedst til fra direktørstolen. Jeg har en stor tiltro til ham, og sammen er jeg sikker på, at vi får et fantastisk resultat ud af det på den lange bane, siger Ronni Gol.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143