23948sdkhjf

GPV fortsætter med udvidelser: - Men vi skal også forholde os til, hvis der bliver en nedgang i behovet

GPV er godt i gang med udvidelsen af kapaciteten.

De har udvidet faciliteterne i Sri Lanka, og de har bygget en ny mekanikfabrik i Thailand, hvor de er i gang med at etablere elektronikproduktion på de gamle mekanikfaciliteter i landet.

Ligeledes har de efter stor efterspørgsel i Nordamerika besluttet at fordoble arealet af produktionen i Mexico, som de forventer at kunne tage i brug i foråret næste år. Derudover er de i gang med at etablere en ny fabrik i Slovakiet, som efter planen kan tages i brug i første kvartal næste år. Ifølge Bo Lybæk er det et udtryk for GPVs ambitioner om altid at kunne følge med efterspørgslen.

- Vi kigger altid på, hvad vi skal gøre i forhold til kapaciteten. Men vi skal også forholde os til, hvis der bliver en nedgang i behovet i en periode på grund af lagerreduktioner, så skal vi holde øje med det.

- Så lige nu skal vi have gjort de to i Mexico og Slovakiet færdige, lyder det fra Bo Lybæk.

Holder fokus

EMS-direktøren lægger vægt på, at de ikke "har et fuldstændigt klart billede af udviklingen", men at de som udgangspunkt føler sig godt rustet til en nedgang i markedet.

GPV har i flere år haft en strategi, hvor opkøb er en del af planen. Det er det for så vidt stadigvæk, men i første omgang fokuserer de på Enics-fusionen, der kun er lidt over et år gammel.

- Enics-mergeren kommer også til at være vores fokus den næste periode. Så må vi se, hvordan vi gør det videre fremad, men lige nu holder vi fokus på det, vi har gang i, siger Bo Lybæk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062