23948sdkhjf

Schneider Electric tager bredden med på hi[13]

Energispecialisten viser sin bredde på hi[13] og fokuserer på samlede og integrerede løsninger til de danske industrivirksomheder.
Integrerede løsninger er i centrum, når Schneider Electric slår dørene op til sin stand på hi[13] i Herning.
Derfor har energispecialisten denne gang valgt at bygge sin stand op som en fabrik, hvor det er muligt at vise det bredde sortiment inden for både produkter og løsninger med integrerede funktioner. En tendens, der også kan spores i markedet.

- Vi oplever, at industrivirksomheder fokuserer mere og mere på at integrere funktioner og løsninger i færre og mere overskuelige systemer. Det sker i takt med, at automatiseringen tager til. Mange produktionsanlæg kører stort set automatisk, hvilket øger kompleksiteten i maskiner og programmer. Indtil videre har vi særligt set ønsket om integrerede løsninger inden for energioptimering, hvor integrerede målefunktioner er en vigtig del af at opnå store energibesparelser, forklarer Flemming Hansen (billedet), der er Segment Manager for Industry End Users.

Den spirende tendens, hvor virksomheder i højere grad går efter samlede løsninger, smitter også af på samarbejdet i markedet. Ifølge Flemming Hansen medfører et øget fokus på integrerede løsninger også et øget fokus på samarbejde:

- Vores samarbejde med systemintegratorer, maskinbyggere og andre faggrupper er ekstremt vigtigt, hvis vi i fællesskab skal levere de bedste løsninger og resultater ude i det sidste led ved produktionen. Ved at udnytte og samle synergien i ét system får vores kunder optimale løsninger, som opfylder deres specifikke krav til automation, energimåling og overblik.

En simuleret fabrik
Opbygningen af standen simulerer alle led i en produktionsvirksomhed med sikker og stabil strømtilførsel over selve produktionsmaskinerne til et kontor, hvor målinger og driftsstatus kan følges på en PC.

- Det er bredden, vi fokuserer på i år, og vi vil meget gerne vise de fordele, der kan være i at tænke i mere integrerede løsninger. Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke bliver masser af konkrete produkter at se og opleve, siger Flemming Hansen.

På stand G5650 på messen præsenterer Schneider Electric blandt andet løsninger og produkter inden for automatisering, dataopsamling, energiforsyning og ikke mindst på energioptimeringen. Og det vil energispecialistens stand netop afspejle ved at være opbygget som en produktionsvirksomhed.

Fakta: Schneider Electric vil blandt andet præsentere...
- Intelligente energimålere
- Nye robotter til pakkemaskiner
- HMI-paneler med indbygget kontroller
- Apps til fjernstyring af HMI-paneler
- Nyt koblingsanlæg til sikker energiforsyning
- Ny generation af lystårne
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078