23948sdkhjf

IoT-virksomhed får ny direktør i jagten på nye markeder

Aguardio har ændret i ledelsen for at drage nytte af de investeringer, som virksomheden havde sidste år

IoT-virksomheden Aguardio har store internationale ambitioner, og det får nu den aarhusianske virksomhed til at ændre i toppen af organisationen.

Selskabets stifter og hidtidige CEO, Thomas Munch-Laursen, træder tilbage og bliver i stedet chief concept officer, hvor han skal arbejde med at "udforske nye horisonter inden for salg og partnerskaber," lyder det i en pressemeddelelse.

- Jeg er begejstret for at påtage mig denne nye udfordring som chief concept officer. I tæt samarbejde med kunder, internationale partnere og interessenter er jeg committed til at fremme bæredygtige vandløsninger og gøre en meningsfuld forskel i den måde, bygninger udnytter vandressourcerne på, udtaler Thomas Munch-Laursen i en pressemeddelelse, der blandt andet nævner det britiske marked som et fokusområde.

Om Aguardio

  • Grundlagt i 2017.
  • Producerer løsninger designet til at nudge vandforbrugere til at leve mere bæredygtigt ved at reducere vandspild.
  • Leverer blandt andet sensorer til at spare vand i brusebade og til at opdage løbende toiletter.

Kilde: Aguardio

I hans sted træder Anders Barkholt, der hidtil har været driftsdirektør i Aguardio.

- Jeg glæder mig over muligheden for at føre Aguardio ind i sin næste fase af vækst og innovation. Vi har et utrolig godt team, et solidt fundament og forbedrede produkter, der positionerer os til succes i det globale marked. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Thomas Munch-Laursen og hele teamet for at drive vores vision fremad, lyder det fra den nye CEO.

International opskalering

For Aguardio har 2023 været et år i investeringernes tegn. De har arbejdet med opgradering af produktløsninger og koncepter med international skalering i tankerne.

Det skal blandt andet ske gennem øget salg til OEM'er som producenter af toiletter og brusere, mens Aguardio også vil afsøge mulighederne for at virksomhedens sensorer kan bruges til andre formål end hidtil, for eksempel i forhold til legionellaløsninger.

Det er denne opgave, som Thomas Munch-Laursen skal stå i spidsen for i sin nye rolle.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078