23948sdkhjf

Sort boks udsat for brand og slag

Sammen med GTS-kollegerne DELTA og Force Technology, er Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) med på den store skibsmesse SMM, Shipbuilding, Machinery & Marine Technology i Hamborg, der løber af stabelen i disse dage.
Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), som er førende inden for skibsteknisk brandprøvning i Europa, præsenterer på messen de mange muligheder for brandmodstands- og slukningsprøvninger, som DBI kan tilbyde på det maritime område.

DELTA benytter messen til at præsentere sine rådgivnings- og testydelser inden for EMC, pålidelighed og akustik over for en bred international målgruppe af producenter af maritimt udstyr.

På standen vises blandt andet en såkaldt VDR (Voyage Data Recorder), skibsfartens sorte boks, som har været udsat for en brandprøvning på DBI’s brandlaboratorium. Prøvningen modsvarer de internationale IMO (International Maritime Organisation)-krav til sikring af, at VDR’en kan modstå brand.

På den fælles GTS-stand viser DELTA tilsvarende en VDR, som har været udsat for en ekstrem mekanisk påvirkning – ligeledes i henhold til IMO’s krav og standarder.

De udstillede genstande indgår i en konkurrence, hvor de besøgende på standene skal gætte, hvilke temperaturforløb og trykpåvirkninger de to effekter har været udsat for.

Flere end 1.400 udstillere viser deres produkter på SMM, som forventer over 40.000 besøgende i løbet af udstillingen, der finder sted i dagene 26. – 29. september 2006. DBI, DELTA og Force udstiller på den danske fællesstand i hal 9 EG.

Kilde: Teknologiportalen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484