23948sdkhjf

Robotool indvier ny montagehal med stjernerække af spændende projekter

Den 19. juni fejrer Robotool, at man har fået en ny, flot montagehal. Det sker ved et åbent hus, hvor man også vil præsentere en stribe innovative automationsløsninger for blandt andet Moveero, Carsoe og Danfoss.

Så her kan man høre om for eksempel industriel palletering ombord på rejeskibe i Ishavet, energibesparende dybfrost-opbevaring af blodprøver og meget mere.

- Vi har været nødt til at bygge 1.200 nye Robotool-kvadratmeter, fordi vi producerer større og større anlæg. Når de er større, skal de stå her i længere tid, før de er færdige. Til en begyndelse skal vi for eksempel have plads til at samle et helt automationsanlæg med syv robotter. Derfor inviterer vi alle til at komme og se hallen, mens der stadig er plads til at feste i den, fortæller Leif Thomsen, CEO i Robotool.

Oplev kompleks automation

På dagen præsenterer Robotool en stjernerække af sine spændende projekter. Det drejer sig om en biobank til Sygehus Lillebælt, palletering på skib for Carsoe, håndtering af printplader for Danfoss Gråsten, automatisk pakning af ventiler for Danfoss Nordborg, håndtering ved stuksvejser for Moveero, palletering af rondeller for Moveero samt palletering af sække for Orkla Credin.

Repræsentanter for Robotools samarbejdspartnere, nemlig AAB, Kuka, Omron, Festo, Schunk, og Siemens er til stede, og der vil være flere taler.

Robotool fremstiller, tester og opstiller robotceller i alle former for produktionsmiljøer. Virksomheden har siden 1997 udviklet og fremstillet innovative robotbaserede løsninger på selv de sværeste udfordringer fra områder som metal og industri, træ og plast samt food og pharma.

Robotool har leveret mere end 250 turnkey-anlæg til både små og mellemstore virksomheder samt til Danmarks største koncerner som Arla, Orkla, Chr. Hansen, Moveero, Danfoss, Danish Crown, Kelsen, Royal Unibrew, Danæg og Ocean Prawns. Løsningerne er primært baseret på robotter fra nogle af verdens førende producenter af industrirobotter.

Den ny hal ligger i forbindelse med hovedkontoret i Vestermarksvej 10 i Vejen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095