23948sdkhjf

Nyt CAD-samarbejde gavner industrien

To af verdens førende CAD-virksomheder indgår partnerskab. En aftale, der øger mulighederne for at integrere CAD-data i industrien.
Autodesk Inc. og PTC har offentliggjort et nyt teknologisamarbejde, der fremover skal gøre det nemmere for brugere i industrien at udveksle CAD-data. Aftalen bringer to af verdens førende CAD-virksomheder sammen om at forbedre udnyttelsesgraden i virksomheder med mere end ét CAD-miljø.

Langt de fleste virksomheder fokuserer i dag intenst på øget kvalitet og kortest mulig vej fra idé til færdigt produkt samtidigt med, at produktionen skal foregå hurtigere og billigere. For at stå stærkt på alle disse fronter opererer mange virksomheder med en multi-CAD-strategi enten internt eller i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

CAD-miljøer kan integreres
Målet med aftalen mellem Autodesk og PTC er at mindske de udgifter, der normalt er i forbindelse med opretholdelsen af forskellige CAD-miljøer. Autodesk og PTC vil sammen tilbyde en brugervenlig integrationsløsning, som tager højde for selskabernes to teknologiplatforme og fremtidige produktstrategier.

- Integration af data er fortsat en stor udfordring i bil-, aerospace- og produktionsindustrien, og vi ved, at mange kunder anvender mere end ét CAD-system for at smidiggøre arbejdsflowet. Vores højeste prioritet er at sikre kunderne så stor fleksibilitet som muligt, og det håber vi, dette tiltag vil bane yderligere vej for, siger Robert “Buzz” Kross, vice president of Manufacturing Solutions i Autodesk.

- PTC er opmærksom på, at mange producenter skal kunne håndtere komplekse processer, der ofte indbefatter forskellige designmiljøer. Vi ønsker at fastholde vores fokus på at fjerne udfordringerne ved integration af forskellige CAD-data, så vores kunder kan koncentrere sig om selve produktudviklingen, siger Brian Shepherd, divisional vice president, product management I PTC.

Aftalen gør det muligt for PTC at udnytte Autodesks RealDWG software-udviklingskit og levere løsninger baseret på Autodesks DWG-teknologi, så PTCs løsninger kan gøres kompatible med Autodesk Inventor og AutoCAD. Tilsvarende kan Autodesk udnytte kildekoden i PTCs GRANITE 3D til at øge integrationen med Pro/ENGINEER, PTCs integrerede 3D CAD-/CAM-/CAE-software.

Læs mere om de to virksomheder på http://www.autodesk.dk og http://www.ptc.com

Kilde: Lange PR / http://www.langepr.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.474