23948sdkhjf

B&O lancerer trådløse højttalere

På teknologimessen Cedia Expo i Denver, Colorado kan Struer-virksomheden fremvise en ny trådløs højttalerplatform.
Ifølge B&O selv er man de første i verden til at lancere en trådløs teknologi, der er robust nok til digital lyd i topkvalitet.

Den nye trådløse teknologi fra B&O er baseret på den åbne WiSA-standard (Wireless Speaker and Audio Association), og den danske elektronikproducent er de første i verden, der anvender standarden i hifi-højttalere.

Samarbejde om standard
Den nye trådløse standard er resultatet af et samarbejde mellem B&O, Summit Semiconductor og WiSA-organisationen.

– WiSA-certificeringen leverer den bedste kvalitet i trådløs HD-lyd. Samarbejdet med Bang & Olufsens ekspertteam om at udvikle et trådløst lydsignal i høj hifi-kvalitet har resulteret i en banebrydende kvalitet, som vores kunder nu kan nyde godt af, fortæller WiSA’s direktør Jim Venable, og tilføjer:

– Vi er stolte af at kunne annoncere, at det første brand, der modtager WiSA-certificeringen, er et af verdens ikoner inden for fantastiske lydoplevelser. Bang & Olufsen baner hermed vejen for en ny generation af trådløse højttalere med kompromisløs lydkvalitet.

– Vores ingeniører har i årevis testet mulighederne inden for trådløs højttalerlyd, men indtil i dag har teknologien ganske enkelt ikke været pålidelig nok. Nu betaler Bang & Olufsens investering i denne banebrydende teknologi og samarbejdet med WiSA sig med vores seneste innovation inden for lyd, design og teknologi, som vi kalder for Immaculate Wireless Sound – den største nyskabelse fra os i mange år og fundamentet for de nye højttalere, vi lancerer senere på året, siger Tue Mantoni, CEO hos B&O.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219