23948sdkhjf

El-Con får tavleordre hos skibsværft

Installatørvirksomheden har netop indgået en aftale med et danske skibsværft, som betyder, at virksomheden de næste to år skal levere hovedtavler til fire skibe.
- Hos El-Con er vi stolte over, at vi endnu engang er valgt som leverandør afhovedtavler til skibe. Vi leverede den første tavle til samme skibsværft i starten af 2012, og har siden leveret en række tavler til dem blandt andet til brug i større fiskekuttere, fortæller Thomas Bitsch Pedersen, funktionsleder i El-Con Automation, på El-Cons hjemmeside.

Ordren fra det danske værft lyder denne gang på firemarinehovedtavler. Tavlerne skal bygges på El-Cons eget tavleværksted i Hornslet på Djursland, og leveres til værftet én ad gangen i løbet af 2014 og 2015.

Kræver erfarne folk
Marinetavler er komplekse og skal leve op til helt specielle vilkår.

- Udfordringen er tavlens størrelse i forhold til, hvor meget strøm, den skal kunne indeholde. I skibes maskinrum er der ikke meget plads. Derfor er det nødvendigt, at vi pakker kobberet kompakt. Der er nogle helt faste mål, så det kræver nogle erfarne og dygtige folk, forklarer Thomas Bitsch Pedersen.

El-Con specialister på tavleværkstedet står for: Projektering, produktion, test, dokumentation samt betjeningsvejledninger og programmering.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078