23948sdkhjf

Eltronic indhentet af egen succes

Efter flere års kraftig vækst tog den østjyske virksomhed en pause i 2012/2013.
I 2012/2013 blev det til en tilbagegang i bruttofortjenesten på godt 10 mio. kr. hos Eltronic, og dermed endte man på 90,4 mio. kr.

Også på bundlinjen var der tilbagegang, og overskuddet før skat på 13,7 mio. kr. i 2012/2013 blev forvandlet til et underskud på 1,4 mio. kr.

Tilfredsstillende andet halvår
Ifølge virksomhedens årsregnskab er det dog ikke den underliggende drift, der er skyld i tilbagegangen. I de seneste år har Eltronic oplevet kraftig vækst, og det har givet organisatoriske udfordringer i forbindelse med modtagelse, introduktion og coaching af nye medarbejdere.

- Som følge heraf var selskabets projekteksekvering i første halvdel af regnskabsåret ikke tilfredsstillende, hvilket betød, at selskabets halvårsregnskab udviste et væsentligt negativt resultat. Det har under disse forhold til stadighed været essentielt for Eltronic at gennemføre aftalte projekter til kunderne på tilfredsstillende vis. Dette vurderes at være lykkedes takket være en meget stor og dedikeret indsats fra selskabets kernemedarbejdere, skriver Eltronic i sit årsregnskab.

Ifølge regnskabet er det da også lykkedes Eltronic at få rettet op på problemerne ganske hurtigt, og i andet halvår kom man ud med et ”tilfredsstillende resultat”.

Virksomhedens ledelse betegner dog 2012/2013-resultatet som ”meget utilfredsstillende”. Det forventes dog forbedret i 2013/2014, hvor man kalkulerer med et ”et øget aktivitetsniveau og et økonomisk tilfredsstillende resultat”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563