23948sdkhjf

Nexans får ordre på 130.000 km specialkabler

Flyproducenten Airbus forlænger sit samarbejde med den danske kabelproducent Nexans Denmark og indgår en femårig kontrakt om levering af cirka 130.000 kilometer specialkabler.
Ifølge en ny femårig kontrakt, til en værdi af cirka 200 mio. euro, skal Nexans udvikle, fremstille og levere omkring 130.000 km specialkabler til Airbus’ moderne flyserier, fra det mindre A320 Neo og A350-serien til dobbeltdækkeren A380, som er Airbus’ flagskib.

Den nye globale leveringskontrakt, som bygger på Nexans’ nu 20 år lange samarbejde med Airbus, omfatter levering af forbindelses-, el-, data- og brandsikre kabler

For Airbus er vægtbesparelse en højt prioriteret faktor, og en af årsagerne til, at Nexans fik kontrakten er producentens innovative løsning med lettere kabelkonstruktioner, som holder samme høje sikkerhed, ydelse og driftssikkerhed som tidligere, oplyser Nexans Denmark.

– Vi er meget glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Airbus i denne nye globale leveringskontrakt, som cementerer Airbus’ tillid til Nexans som en vigtig aktør i flykabelsektoren, siger Yvan Duperray, Nexans’ salgschef på flysektorsiden.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125