23948sdkhjf

Develco Products får ny mand ved roret

Karsten Ries er fra starten af december tiltrådt som ny administrerende direktør for Develco Products.
Som et led i den fortsatte positive udvikling af virksomheden styrkes ledelsen med Karsten Ries, som får det overordnede ansvar. Henning Mærkedahl fortsætter i ledelsen som teknisk direktør med øget fokus på at sikre den teknologiske udvikling. Det skriver Develco Products i en pressemeddelelse.

47-årige Karsten Ries er uddannet civilingeniør og har en HD i finansiering. Han har en baggrund fra flere ledende stillinger, hvor han blandt andet har været administrerende direktør i Mekoprint og grundlægger og medejer af PowerLynx, der i dag hedder Danfoss Solar Inverters.

- Jeg glæder mig meget til udfordringen. Develco Products er en spændende virksomhed, som står foran et gennembrud på det meget interessante marked for home automation og demand response systemer inden for energi- og telesektoren. Jeg har mødt teamet bag Develco Products, som virker meget kompetent og topmotiveret for at skabe resultater for kunderne, siger Karsten Ries.

Ramt af succes
Sammen med salgsdirektør Poul Møller Eriksen udgør Karsten Ries og Henning Mærkedahl den samlede topledelse i virksomheden. Develco Products fortsætter sin nuværende overordnede kurs og forbereder i øjeblikket lancering af en række nye produkter i krydsfeltet mellem energioptimering, bygningsautomatisering og overvågning, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

- Med ansættelsen af Karsten Ries har vi formået at hente en af teknologisektorens mest erfarne ledere til vor virksomhed. Vi er blevet ”ramt af succes”, og det er derfor nødvendigt at styrke kvalitetsstyring og logistik, hvilket Henning Mærkedahl fremtidigt vil fokusere på. Med denne team-konstellation har vi skabt en platform for selskabet, så vi er klar til at accelerere vor vækst yderligere i de kommende år, siger bestyrelsesformand Freddy Engel.


Om Develco Products
Develco Products er en teknologivirksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører produkter til det kraftigt voksende marked inden for home automation og demand response løsninger. Produkterne leveres til energi- og telebranchen primært i Europa. Virksomheden har over de seneste 6 år opbygget en unik position inden for trådløs kommunikation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065