23948sdkhjf

Danish Aerotech modtager to internationale priser

Danish Aerotech er netop vendt hjem fra en leverandørkonference hos Raytheon i USA, en af verdens største virksomheder inden for forsvarsindustrien, med en "Supplier Excellence Award" i bagagen.
Raytheon Company, Space and Airborne Systems, har tildelt Danish Aerotech denne pris for i hele 2006 at have fastholdt et højt kvalitetsniveau og en fremragende leveringsevne samtidig med, at Danish Aerotech har ydet en dedikeret indsats i samarbejdet med Raytheon.

- Hos Raytheon Company, Space and Airborne Systems, yder vi vores bedste for at levere optimale løsninger og for at sikre missionen for vores kunder og deres militære enheder, og vi forventer den samme indsats fra vores underleverandører. Danish Aerotech opfylder både Raytheon's og vores kunders forventninger, begrunder Dina A. Hyde, Vice President hos Raytheon, nomineringen af Danish Aerotech.

Samarbejdet mellem Danish Aerotech og Raytheon startede tilbage i 1994, hvor den første kontrakt på produktion af strømforsyninger til F-16-lyets avancerede computersystemer blev underskrevet. Kontrakten er sidenhen blevet fornyet fem gange, og Danish Aerotech har til dato leveret mere end 1.200 sæt strømforsyninger til Raytheon.

Pristildeling fra NATO -igen
Derudover er Danish Aerotech endnu en gang blevet udnævnt til "Outstanding Component Source of Repair" af NAMSA, NATO's organ for indkøb og drift af materiel til bl.a. deres AWACS-overvågningsfly. Hæderen tilfaldt Danish Aerotech første gang i 2003, og ved en ceremoni for virksomhedens medarbejdere den 23. maj, vil prisen endnu en gang blive overrakt som anerkendelse af virksomheden arbejde omkring vedligeholdelse af bl.a. besætningens sæder, flyets brændstoftanke og dele af flyets avancerede, elektroniske udstyr.

- Der skal lyde et stort tillykke til alle medarbejdere - naturligvis specielt til personalet i de respektive afdelinger i Services og Electronics. Vi er utrolig stolte på jeres vegne og glade for, at også vore kunder værdsætter jeres altid engagerede indsats for at levere høj kvalitet til tiden, lød det fra administrerende direktør Søren E. Petersen, da han kunne overbringe den gode nyhed.

Opgaven omkring vedligeholdelse af piloters og radaroperatørers sæder blev sendt i udbud for seks år siden, og kontrakten gik til Danish Aerotech. Siden da har mere end 350 sæder været under kærlig behandling i Karup, hvorved sikres fuld funktionalitet og størst mulig komfort og sikkerhed til besætningen på deres missioner. Desuden er knap 50 brændstoftanke blevet repareret på Danish Aerotech's specialiserede værksted i Karup, og i Danish Aerotech's afdeling i Ballerup har man siden maj 2000 repareret en række elektroniske komponenter til AWACS flyet.

Kilde: Danish Aerotech - http://www.aerotech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078