23948sdkhjf

Nordjysk el-firma overtages af medarbejdere

Et nyt el-firma, Intego A/S, har set dagens lys. En række ledende medarbejdere samt pensionsfondene under Industri Udvikling II har overtaget virksomheden fra Dantherm i Skive.
Oprindeligt blev det daværende firma Thomas Pedersen solgt til Siemens, som senere solgte det videre til det Dantherm-ejede Glenco. Nu har den oprindelige administrerende direktør i Thomas Pedersen, Jens Frost Mikkelsen, og installationschef Lars Scjødt overtaget 60 % af aktierne i det nordjyske firma. Den resterende del ejes nu af Industri Udvikling II. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

El-installationsvirksomheden har været i kraftig vækst de sidste år. I dag tæller virksomheden mere end 400 ansatte og omsætter for 350 mio. kr. Udover traditionelle installationsopgaver varetager Intego også driftsopgaver på store energitunge industrivirksomheder samt opgaver inden for energi og data.

Den anden del af Glenco, produktionen af ventilationsløsninger, har også fået en række ledende medarbejdere som ejere i samarbejde med Industri Udvikling II, og denne del videreføres under navnet Glenco.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094