23948sdkhjf

Høj efterspørgsel på B&O’s automotive-produkter

Det er ikke kun sorte skyer, der trækker sig sammen om B&O-fabrikken i Struer. Flere af virksomhedens nicheområder vokser helt som forventet.
Inden for automotive-området er man nu for alvor begyndt at høste frugterne af samarbejdet med tyske Audi. De tyske biler går som varmt brød, og med i kølvandet følger en del B&O-anlæg. Det skriver Børsen.

I Audis A8-model har hver ottende kunde bestilt et B&O-anlæg, men mere interessant er det, at køberne af den billigere A4-model også får mulighed for at få et B&O-anlæg med i bilen, og det er noget, man har store forventninger til i Struer.

- Vi kan bestemt mærke, at A4-modellen er blevet lanceret i Tyskland. Vi kan se, at nu kommer efterspørgslen, så vores vækst fortsætter, og vi venter næste år at kunne bidrage positivt til koncernens bundlinje. Den nye A4 og den nye Q7 kommer her i løbet af foråret ud på stort set alle markeder, så vi starter næste regnskabsår med et enormt stærkt produktprogram. Vi føler, vi nærmest har fundet et ”blue ocean-marked” med ikke ret mange konkurrenter, udtaler Jens Peter Zinck, leder af B&O Automotive, til Børsen.

Han regner med en omsætning i Automotive-delen på 140 mio. kr. i 2007/2008.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172