23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply bringer igen nyt fra elektronikbranchen. Læs i dag bl.a. om historien største it-opkøb, en Kongsberg-kontrakt til en halv milliard og en svensk elektronik-konkurs
Industriordre til Data Respons
Data Respons har modtaget en ordre på specialtjenester fra en svensk industrikoncern. Kontrakten har en værdi af 19 mio. svenske kroner (15 mio. kr.). Levering skal finde sted i år.

Data Respons har mere end 20 aktive rammeaftaler i Sverige, og firmaets kompetencer inden for det voksende IOT-marked er ifølge koncernchef Kenneth Ragnvaldsen en vigtig årsag bag fremgangen på området.

Historiens største it-opkøb
Dell betaler circa 67 mia. dollars (440 mia. kr.) for EMC.

Computerfirmaet Dell og EMC, som er kendt for storageløsninger til firmaer og stater, har netop annonceret købsaftalen.

Opkøbet skaber ifølge Dell verdens største privatkontrollerede, integrerede teknologifirma. Handlen kombinerer Dells styrke inden for små- og mellemstore kunder med EMCs styrke blandt store virksomheder.

Tysk komponentproducent udvider maskinparten
Elektronikkomponentproducenten Evotronic med base i Kirchheim 50 km syd for Kassel har købt en ny bestykningsmaskine og dampfase.

Evotronic råder nu over fire MyData bestykningsmaskiner i MY12 og MY200-serien. Efter udbygningen kan firmaet fremstille mellem 500 og en millioner styk. (Kilde: evertiq.de)

Stor millionordre til Kongsberg
Kongsberg Automotive har fået en 10-årig aftale med en europæisk bilfabrikant om global levering af sædevarme og –ventilation til mellemstore luksusbiler.

Kontrakten har en anslået værdi af 76 mio. euro (567 mio. kr. ) i hele løbetiden. Produktionen begynder efter planen i 1. kvartal 2018 på Kongsberg Automotives fabrik i Pruszkow i Polen. På et senere tidspunkt starter der produktion op i Reynosa i Mexico og Wuxi i Kina.

Elektronikfirma i Enköping konkurs
Producenten af display- og informationssystem Poltech Information System er erklæret konkurs.

Elektronikfirmaet havde i 2014 otte ansatte og et underskud på cirka en halv mio. svenske kroner.

Firmaet udvikler og sælger tilpassede visuelle informationssystemer til offentlig transport, industri og offentlige miljøer, baseret display teknologier som LED, TFT, RGB mm. (Kilde: evertiq.se)

Olieordre til norske elektronikfirmaer
De norske elektronikfirmaer Zenitel Norway og Nor-Electronics har vundet en rammeaftale på alarm-, radio- og overvågningssystemer til oliefeltet Johan Sverdrup.

Rammeaftalen løber frem til 2020, og Statoil kan bruge aftalen til også at omfatte leverancer til Johan Castberg-oliefeltet.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094