23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny miniature fotokobler fra Toshiba

Gate-drive optokobler sparer 50 % plads i applikationer, der kræver øget isolation i henhold til internationale sikkerhedsstandarder.
Toshiba Electronics Europe lancerer en miniature fotokobler, der giver det samme isolationsniveau og nominelle strømme som tidligere DIP-kapslede komponenter, men i en formfaktor, der er 50 % mindre. Den nye TLP700 er ideel til pladsbesparelse i applikationer, der kræver øget isolationsniveau for at imødekomme internationale sikkerhedsgodkendelser.

TLP700 har en isolationsspænding på 5.000Vrms samt en commonmode
transientimmunitet på +/-10kV/s. Komponenten er oplagt til brug i IGBT- og powerMOSFET gatedriver-kredsløb og giver en peak output-strøm på 2,0A, hvilket sætter komponenten i stand til at udstyre visse low-power IGBT’er op til 50A.

Den nye TLP700 arbejder ud fra en forsyningsspænding mellem 15V og 30V, men holder forbruget på et minimum gennem et forsyningsstrøm på bare 2mA. Den maksimale switching-tid er sat til 500ns.

Toshibas nye fotokobler består af en GaAlAs infrarød LED og en fotodetektor kapslet i den seneste type af SDIP seks-pin kapslinger, der måler så lidt som 6,8mm x 4,58mm x 3,65mm.

Komponenten er designet til at imødekomme alle relevante internationale sikkerhedsstandarder og har en garanteret ydelse ved temperaturer mellem -40C og +100C.

Kilde: Abacus Conelec A/S - http://www.abacusconelec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.468