23948sdkhjf

Produktnyhed: Fiberoptik-splidser påsvejser også konnektorer

Melbye Skandinavia har netop introduceret en ny fiberoptik-splidsemaskine, FITEL S122C, som udover at være en standard fibernet-fusionssplidser, også kan bruges til påsvejsning af optiske konnektorer.
Splidsemaskinen er velegnet til alle typer af fibernet og alle gængse typer telecomfibre. Den fungerer godt både på kabler med fast kappe og med delvis fast kappe.

Den nye S122C splidser er forsynet med meget korte V-formede spor, som nu gør det muligt at placere fiberen, der skal påsvejses inde i selve konnektoren.

Ved normal brug af splidsemaskinen – dvs. almindelig fibersvejsning uden konnektorer - betyder de korte spor en bedre pålidelighed, hurtigere afkølingstid og splidsninger, som er lettere at holde styr på.

Den nye splidser er bærbar, alsidig og robust. Disse egenskaber, kombineret med fx den lave vægt, det store display og den intuitive brugergrænseflade fra forrige generations splidsemaskiner –- gør S122C yderst brugervenlig. Den er let at tage med sig og giver hurtig og præcis splidsning.

S122C’eren kan leveres i en kuffert, der er udstyret med cleaver (til ”fiber-afisolering”), fiberholdere, andet nødvendigt splidseværktøj samt et ekstra batteri.

Melbye Skandinavia er kvalificeret til at udføre service på denne type splidsemaskine og kan ligeledes tilbyde en servicekontrakt med blandt andet regelmæssig eftersyn og service.

Indtil videre understøttes påsvejsning af konnektorer af typen SC/UPC, FC/UPC, SC/APC og FC/APC.

Kilde: Melbye Skandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094