23948sdkhjf

Dicentia overdrager produktionen i Sakskøbing til Saxprint

Efter i 2007 at have indgået en sourcing-aftale med en polsk replikatør og i denne uge med Disc Technology Center GmbH i Dassow i Tyskland, har Dicentia nu også indgået en aftale med Sakskøbing-virksomheden Saxprint.
Dermed vil Saxprint fremover forestå replikationsvirksomheden på fabrikken i Sakskøbing, og i den forbindelse har Dicentia overdraget sine varelagre og medarbejdere på fabrikken til en samlet pris af ca. 4 mio. kr.

Dicentia har herefter gennemført den væsentligste del af de lagte planer i en supply chain strategi, der har til formål at styrke selskabets leverings- og konkurrenceevne ved at have adgang til produktion fra et netværk af selvstændige produktionsselskaber med forskellig beliggenhed, kapacitet og produktspecialisering.

Saxprint A/S har i 13 år forestået trykkeridelen af produktionen i fabrikken i Sakskøbing og har derigennem erhvervet et dybt kendskab til replikeringsvirksomheden og dens medarbejdere. Dicentia og ejerne af Saxprint forventer, at overdragelsen på sigt vil medføre lavere omkostninger ved produktion af dvd’er i Sakskøbing samtidig med, at fabrikkens høje kvalitets- og sikkerhedsniveau vil blive opretholdt.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09