23948sdkhjf

Udviklingshus mangedobler pladsen

Nye kunder og projekter betyder flere medarbejdere hos StrongIT. Udviklingshusets Vejle-afdeling er derfor rykket ind på Vejle Stadion.
StrongIT har gennem 2015 oplevet en markant øget tilgang af nye kunder, nye projekter og derfor også nye medarbejdere. Resultatet er, at pladsen på kontorerne i Vejle er blevet for trange. Derfor er udviklingshuset flyttet til nye og større faciliteter i byen.

- Den nye adresse er også i Vejle, som er placeret tæt på motorvej E45 og i meget attraktive omgivelser, tæt på skov og med udsigt over Vejle Stadion. Vi har nu mangedoblet arealet i forhold til tidligere og sidder nu i mere tidsvarende omgivelser til gavn for alle, udtaler Henrik Daugbjerg-Pedersen, som er daglige leder på kontoret i Vejle

StrongIT har i dag fire mand i Vejle og får plads til cirka 10 på den nye adresse.

Skal være attraktivt for nye folk
Med flytningen samt en øget tilgang af nye kunder og deraf øget efterspørgsel på dygtige udviklingskonsulenter håber Henrik Daugbjerg-Pedersen også at kunne tiltrække nye medarbejdere til afdelingen.

- De nye kontorfaciliteter giver os mulighed for at køre større og flere projekter in-house, men samtidig giver den ekstra plads også mulighed for at vi ansætte flere dygtige udviklingskonsulenter, siger Henrik Daubjerg-Pedersen.

Ud afdelingen i Vejle har StrongIT også kontorer i Gråsten og Ballerup.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078