23948sdkhjf

Ny chef styrker Selektro

Elektronikproducenten binder håndtering af indkøb, lager og udenlandske underleverandører bedre sammen.
- Vil man op i superligaen, skal man jo tilpasse trænerteamet, siger CEO i Selektro, Karl-Peter Andersen, om ansættelsen af en ny Procurement Manager.

Og det er en meget erfaren tekniker, der netop er startet i den helt nye jobfunktion hos elektronikvirksomheden i Møldrup.

Allan Porsgaard, 59, har beklædt ledende stillinger i en lang række førende virksomheder i branchen, senest Martin Professional, hvor han var ansvarlig for drifts indkøb og NPI sourcing (New Product Integration). Tidligere har karrieren budt på ansættelser i ledende stillinger hos bl.a. Flextronics International, RTX Products og i mobiltelefon industrien hos Dancall, Siemens og Bosch. Den tekniske baggrund har Allan suppleret med en kommerciel uddannelse.

Opgraderer organisationen
Hos Selektro har Allan Porsgaard fået ansvaret for virksomhedens indkøbsafdeling, lager og udenlandske underleverandører. Tidligere lå nogle af funktionerne under produktionschefen.

Karl-Peter Andersen lægger ikke skjul på, at der er tale om en organisationsmæssig omstrukturering og opgradering.

- Det er en del af en løbende tilpasning, som skal gøre os organisatorisk stærkere i takt med, at vi vokser. Så det sker også for at gøre os in shape til fremtiden, siger Karl-Peter Andersen og tilføjer, at den store fokus på organisationen kommer i kølvandet på nogle år, hvor firmaet har foretaget store investeringer.

Integration mellem strategi og logistik
Ud over ansvaret for indkøb, lager og udenlandske underleverandører, indtræder Allan Porsgaard i virksomhedens ledergruppe, ligesom han vil indgå aktivt i samarbejdet med Selektros udviklingsafdeling omkring udvikling af komponenter i nye produkt designs.

Det sker for at sikre større integration mellem strategi og logistik. Således skal der i udviklingen af nye produkter være et øje på, hvilke komponenter Selektros strategiske leverandører kan tilbyde.

- Når vi nu har strategiske leverandører, vil vi også gerne samarbejde med dem, og vigtigere endnu skal vi også udvikle produkter, der indeholdere komponenter, vi er i stand til at skaffe, forklarer Karl-Peter Andersen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079