23948sdkhjf

Produktnyhed: Siemens øger hastigheden for trådløse netværk

I takt med den stigende mobilitet i virksomheder i dag, opstår der behov for trådløse netværk (WLAN), der kan håndtere større hastigheder og højere ydeevne end tidligere.
802.11n-standarden giver netop den høje hastighed og større rækkevidde, de fleste ønsker, men store omkostninger og vanskeligheder med at få de eksisterende netværk til at arbejde sammen med 802.11n-standarden, holder mange virksomheder tilbage. Den udfordring løser den nye HiPath Wireless 802.11n-løsning fra Siemens Enterprise Communications. Samtidig holder den strømforbruget nede og har en fleksibel arkitektur, der gør integrationen lettere, hurtigere og mere stabil.

Sammenlignet med tidligere trådløse standarder har 802.11n en række fordele, såsom hastigheder på fem gange normal WLAN-standard, største rækkevidde end hidtil set og bedre understøttelse af mobilapplikationer som HD video, højt opløselige billeder og voice via trådløst net (VoWLAN). Når alle disse applikationer skal transporteres med fem gange højere hastighed over det eksisterende netværk, kræver det en del ekstra strøm.

HiPath Wireless 802.11n er den første løsning, som giver fuld dual-band 3x3 MIMO og 802.11n funktionalitet, samtidig med at den fungerer sammen med 802.3af Power-over Ethernet (PoE)-standarden. Det betyder, at virksomheder kan få højere ydeevne uden ekstra omkostninger.

- HiPath Wireless-løsningen giver øget hastighed og større pålidelighed og er dermed ideel for virksomheder, der stiller store krav til mobilitet. Den arkitektur og kapacitet, vi har designet til HiPath Wireless-løsningen, giver alle virksomheder adgang til nemt og billigt at anvende high-performance trådløse netværk og kan dermed forøge deres mobilitet, siger Thomas Lethenborg, administrerende direktør for Siemens Enterprise Communications A/S.

- Mange virksomheder er interesserede i 802.11n og muligheden for en ny, trådløs, high-performance applikation. Men indtil videre har de fleste tøvet med at implementere den nye teknologi, fordi de frygter, at det vil kræve store ændringer i deres eksisterende netværk. Men Siemens dual-band, 3x3 MIMO Access Points gør det muligt at anvende 802.11n netværk på deres eksisterende 802.3af infrastruktur, siger Paul DeBeasi, der er senior analytiker hos Burton Group.

De fleste virksomheders netværk er baseret på 802.3af switche, men de seks sendere, som 802.11n kræver, sluger normalt mere strøm, end disse switche kan håndtere via almindelig forbindelse. Nogle vælger derfor at bruge et mindre antal sendere eller at opgradere til et højere watt-niveau. Det betyder dog nedsat ydeevne.

Med Siemens' nye VNS (Virtual Network Services) arkitektur kan virksomheder nu få det fulde udbytte af 802.11n uden at foretage dyre opgraderinger af deres eksisterende netværk og trådløse infrastruktur. Takket være intelligent routing af netværkstrafikken kan VNS-arkitekturen optimere ydeevnen for applikationer med store båndbredder. Denne arkitektur er designet med henblik på at opnå maksimal bredbåndsudnyttelse uden nogen form for opgraderinger af det eksisterende netværk, men derimod ved let og mere økonomisk integration i hele virksomheden. Tilsvarende løsninger, der kræver al trafik videresendt til den centrale WLAN-server, øger risikoen for flaskehalsproblemer på grund af det meget store behov for båndbredde.

Kilde: Siemens - http://www.siemens.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172