23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny generation af Connectorer fra Amphenol

Rutronik præsenterer den nye generation af PCB Slimline Smart Card Connector fra Amphenol med ultra kompakte dimensioner.
Med en højde på kun 3 mm er den nye PCB Slimline Smart Card Connector fra Amphenol ideel for anvendelse i næsten alle applikationer, hvor pladsen er kritisk. Med en størrelse på blot 56x30 mm er det normale pladskrav blevet mere end halveret.

Denne kompakte størrelse gør connectoren interessant i mange applikationer, blandt andet POS-terminaler og i el, gas og vandmålere for blot at nævne nogle eksempler. Den nye Connector er tilgængelig hos Rutronik nu!

Den er designet med tanke på sikkerhed, og kontaktpunkterne er beskyttede af metalhus, som også garanterer høj mekanisk stabilitet. Ydermere forhindrer det, at to Smart Cards kan isættes samtidig. Kontakten til detektering af Smart Card er ligeledes godt beskyttet, hvilket giver en sikker detektering og gør denne Smart Card Connector velegnet i alle former for applikationer. Som følge af de guldbelagte kontaktpunkter, har Connectoren en levetid på op til 100.000 isætninger/udtagninger af Smart Card. Forberedt for ”Pick & Place” SMD-montage, er denne Smart Card Connector både let og økonomisk at arbejde med, også i større produktionsserier. Der findes også varianter med flexkabel, som ydermere kan tilpasses individuelle kundekrav og ønsker. Som option er det muligt at beskytte mod uautoriseret adgang og dermed opfylde alle PCI/PET specifikationer, som er påkrævet i betalingsterminaler.

Kilde: Rutronik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11