23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny fleksibel fibernet-konverter til Gigabit Ethernet

Melbye Skandinavia har netop introduceret en ny fleksibel fibernet-til-Ethernet konverter på det danske marked. Konverteren er forsynet med et standard SFP slot til fibernet-tilslutningen og kan dermed erstatte mange tidligere varianter af konvertere.
Konverteren – CVT-3012SFP - kan anvendes blandt andet på steder, hvor man ønsker at ”forlænge” et Gigabit eller Fast Ethernet med en fiberstrækning. Det kan fx være mellem en virksomhed og dens filial eller i et teleselskab, et Internet-selskab eller et elselskab mellem knudepunkter i deres net.

Konverteren er forsynet med flere mindre, men vigtige forbedringer i forhold til tidligere konvertere. Support for Jumbo frame størrelser på op til 9.728 byte muliggør fx, at konverteren kan bruges til IP-TV signaler. Det gør den anvendelig til nutidens FTTH fibernet (Fibre To The Home – Fiber-til-hjemmet).

En anden lille forbedring er, at konverteren er forsynet med en ekstra seriel port, som muliggør nem konfigurering og opsætning af konverteren for fibernet-selskabets teknikere.

Erstatter mange varianter
Melbye Skandinavias nye konverter kan med fordel erstatte mange modeller og varianter af konvertere, idet det kompakte, standardiserede SFP-modul (Small Form Pluggable), man sætter i fiber-porten, bestemmer hvilken type af fiber, konverteren skal anvendes med. På denne måde kan fx et teleselskab, et elselskab eller en fibernet-installatør nøjes med at lagerføre én type konverter og et lille udvalg af små SFP-moduler.

CVT-3012SFP konverteren er forsynet med et 10/100/1000 Mbps RJ-45 stik til Ethernet-tilslutningen, en RJ-45 seriel interface port til konfigurering samt et 1000 Mbps SFP slot til SFP fibernet-tilslutningsmodulet. Den er også udstyret med lysdioder, der angiver lysnetstatus, link/aktivitet, hastighed og fuld/halv duplex tilstand.

Konverteren overholder IEEE 802.3 og IEEE 802.3u Fast Ethernet standarderne samt de nye IEEE 802.3ab 1000Base-T og IEEE 802.3z 1000 Base-X standarder. Den vejer 0,6 kg og strømforsynes med 5 V, fx fra en central strømforsyning.

Med på Elektronik-08
Melbye Skandinavia viser den nye konverter frem på udstillingen Elektronik-08, som finder sted i Odense Congress Center den 16.-18. september 2008. Melbye Skandinavia har stand C-3701.

Kilde: Melbye Skandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094