23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny håndholdt tester til 10 Gbit LAN/WAN, Gigabit Ethernet og Fast Ethernet

Melbye Skandinavia har netop introduceret et af verdens første håndholdte 10 Gbit Ethernet testinstrumenter på det danske marked.
Instrumentet, VePAL MX300, der er beregnet til at teste kvaliteten af signalerne i backbone-net og andre højtydende net med fx video, tale og data, vises frem for første gang på Elektronik-08.

Det nye instrument er specielt udviklet til ingeniører og teknikere, der installerer eller vedligeholder backbone-net og/eller andre hurtige Ethernet netværk med fx Triple Play services. Det er derfor velegnet til en lang række undersøgelser og analyser i marken, idet det kan håndtere test af både nettenes komponenter samt den overordnede kvalitet af de signalforbindelser, der er i nettet. Det kan fx være Internet-data, VoIP telefoni eller video i form af IP-TV.

Instrumentet styres via en intuitiv grafisk brugerflade på en trykfølsom farveskærm (finger-touch). Man kan opsætte forskellige test-profiler og parametre og bruge en række indbyggede automatik-funktioner, så man hurtigt kan komme i gang med de egentlige målinger og analyser og dermed mere effektivt få undersøgt nettet.

Avancerede funktioner
VePAL MX300 er forsynet med to stk. 10/100/1000BaseT elektriske (RJ-45) interfaces, en 10 GbE port til et XFP optisk transceiver-modul samt to stk. 1000BaseX interfaces med SFP porte til optiske SFP (Small Form Pluggable) transceiver-moduler.

Instrumentet kan blandt andet:
  • Måle ”end-to-end” frame overførselshastighed, frame-forsinkelse, tab af frames samt spredning i frame-forsinkelse
  • Måle automatisk efter den standardiserede RFC2544 testspecifikation
  • Teste Layer 1, 2 og 3 BER med eller uden VLAN og MPLS tags
  • Teste Q-in-Q (VLAN stacking) med op til tre VLAN tags
  • Generere op til otte forskellige datastrømme for at kunne teste end-to-end QoS (Quality of Service) for dermed at kunne analysere et multiple-service netværk (fx Triple Play)
  • Teste med loopback på Layer 1, 2 eller 3

Instrumentet er med sit praktiske, robuste design kombineret med kompakte dimensioner (290 x 140 x 66 mm) og vægt under 3 kg velegnet til brug både i et laboratorium og i marken. En USB port og support for FTP-overførsler gør det let at uploade testresultater, overføre filer osv. til fx nærmere analyse på en computer.

Med på Elektronik-08
Den nye VePAL MX300 tester vises frem for første gang på udstillingen Elektronik-08, som finder sted den 16.-18. september 2008 i Odense Congress Center. Melbye Skandinavia har stand C-3701.

Kilde: Melbye Skandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095