23948sdkhjf

Produkthyhed: Ny GPRS løsning fra Crysberg

Crysberg er klar med egen GPRS løsning til industrivirksomheder, som efterspørger trådløs kommunikation.
-Løsningen er specielt egnet til virksomheder, som har produkter, der ikke er koblet op til en pc eller i områder, hvor det er dyrt at trække kabler, og som har et ønske om at samle information op mobilt. GPRS er en billig kommunikationsform til trådløs internetservices. Vores GPRS-løsning kan integreres med eksisterende systemer og tager udgangspunkt i virksomhedens individuelle behov, fortæller salgs- og marketingchef for Crysberg Lene Fischermann, som er godt tilfreds med at kunne føje GPRS løsningen til Crysbergs kompetenceområder indenfor udvikling og produktion af industrielle elektronikløsninger.

Udviklingsingeniørerne fra Crysberg med beliggenhed i Kvistgaard i Nordsjælland blev sat på en spændende udviklingsopgave, da de modtog en forespørgsel i 2006 fra en af deres kunder i USA. De skulle levere en smart og billig måde til at få fjernadgang til at styre elektronikløsninger fra en IP-adresse via en Web applikation.

Efter en længere field test er GPRS-løsningen i dag i drift hos adskillige kunder i USA, og Crysberg oplever en stigende efterspørgsel og interesse for produktet, som også i Danmark har betydet, at de første prototyper med kundetilpasset hardware og software blev leveret i august.

- Dér, hvor kunderne kan bruge os, er dér, hvor standardprodukterne ikke dur, fortæller administrerende direktør for Crysberg Niels Klagenberg og fortsætter:

- Vort modul og egenudviklede softwareteknologi kan enkelt tilpasses de særlige krav, som industrikunderne efterspørger. Vi laver en ”Lim” i hardware og software, som kan gøre det muligt at få kundernes elektronik til at kommunikere via mobil- og internet støttet af en web server applikation. Med vores GPRS-løsning kan kunderne via deres internet browser blandt andet overvåge og fjernstyre en salgsautomat for chokolade eller aviser, vandmålere placeret i en fjerntliggende å samt alle el-skabe, som er installeret i en bydel. Mulighederne er nærmest uendelige, og anvendelsen vil kunne forbedre kundernes services og effektivitet, når blandt andet servicepersonale kun behøver at køre ud til enheder, som man på forhånd ved trænger til eftersyn.

Crysbergs GPRS løsning henvender sig især til industrivirksomheder, hvor der er særlige krav til individuelle løsninger, høj kvalitet, tæt dialog med udviklingsingeniører og et ønske om små eller mellemstore produktionsserier.

Kilde: Crysberg - http://www.crysberg.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109