23948sdkhjf

Produktnyhed: Quattro Peak S til produktion af små serier med topkvalitet

Fra dette øjeblik er QP S det nye "must" for alle elektronikproducenter, der ønsker at producere små print med topkvalitet. Ved at udvide programmet med denne model har SMT, den førende producent af reflowovne fra Wertheim, lukket gabet mellem de nuværende XS og M modeller.
QP S er den mindste model i SMT familien, der udnytter den succesfulde Quattro Peak-teknik. Modellen er især interessant som opstartsmodel for firmaer med medium kapacitetsbehov, men med højeste krav til kvalitet og fleksibilitet. QP S har samme fordele som dens storesøstre, og ligesom alle SMT’s øvrige reflowsystemer garanterer den en ekstrem høj procespålidelighed takket være den innovative teknologi.

2 peak zoner med 4 heating moduler plus det patenterede "Power Nozzle" system regulerer varmeoverførsel og proceslufttransport, og er dermed garanti for bedste lodderesultat. Et perfektioneret styringskoncept og intelligent nitrogen reguleringssystem reducerer nitrogenforbruget, og resulterer i en høj energieffektivitet.

Rensning af procesluft sker ved hjælp af et granulatfilter (ABS). Flux-rester bliver bundet i granulatet, der efterfølgende nemt og billigt kan bortskaffes som uskadeligt affald og samtidig dramatisk reducerer behovet for rengøring og vedligeholdelse.

Egenskaber og fordele
  • 2 peak zoner med 4 heating moduler
  • "Power nozzle" varme overførselssystem
  • "ABS" proces-luftrensningssystem
  • Reduceret behov for rengøring og vedligeholdelse
  • "Proportional ventil" nitrogen regulerings system

Kilde: Cyncrona - http://www.cyncrona.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078