23948sdkhjf

Endnu engang modtager Rutroniks datterselskab, Discomp, hæder fra Fujitsu.

Rutronik's pc-komponentafdeling, Discomp, har modtaget hæder og præmie fra Fujitsu som den bedst sælgende distributør af 2,5" harddiske til industri-segmentet.
Discomp opererer, ligesom Rutronik, som en europæisk distributør, blot med fokus på harddiske, disk-drives, memory-kort, memory-moduler og motherboards. Discomps fokus ligger på system-integratorer og industrivirksomheder indenfor automation og kontrolsystemer, medicoteknik samt multimedia og informationsteknologi-segmentet. Discomp servicerer virksomheder fra mellemstørrelsen til helt store globale virksomheder og har et meget tæt samarbejde med velkendte producenter af pc-komponenter, som medfører, at Discomp løbende kan tilpasse produktsammensætningen til markedsbehov og krav.

Der ydes on-site support hjælp til design-in eller support til udvikling af nye systemer, hvilket giver kunderne direkte adgang til teknisk support fra de forskellige producenter.

Fujitsu Ltd. er en af de førende udbydere worldwide af SCSI, FCAL og SAS samt ATA og SATA harddiske, eksterne 2.5" harddiske med meget stor memory-kapacitet.

Kilde: Rutronik

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078