23948sdkhjf

En parade af nyheder fra Peter Jordan Nordic på Elektronik-08

Produktnyhederne står i kø, nogle får endda europæisk debut. Peter Jordan Nordic glæder sig derfor til at byde velkommen på Elektronik 08, hvor nyhederne er så mange, at de har udvidet standen.
Blandt nyhederne kan du opleve den prisvindende og flexible iineo fra Europlacer, som opstilles i "SmartFlexLine". Iineo udmærker sig ved at have en feederkapacitet på 264 stk. 8mm feeders og samtidigt kunne håndtere 10 stk. JEDEC trays. Kombinationen af et yderst kompakt design, stor monteringsnøjagtighed (01005 komponenter), og en teoretisk monteringshastighed på op til 26.000 cph/time gør denne maskine særdeles velegnet til det danske marked. Den blev præmieret med ”2008 NPI Award in the category of Multifunction Pick-and-Place” på APEX2008.

Denne serie byder også på X100 phase connection ovnen, som er specielt udviklet til volumen produktion. Den kombinerer det bedste fra Reflow og Vapor-Phase.

Beamworks lancerer den nye Selectiva Xi, som har fået flere funktioner som ”individuel close loop temperatur styring” og auto profiling samt et indbygget inspektionsmodul til løbende kontrol af lodninger. Med andre ord er dette en utrolig fleksibel maskine.

Også fra OK International er der nyheder. Den helt nye MX-5000 erstatter den meget succesfulde MX-500 serie. Den nye serie udmærker sig med en fordoblet effekt, og dermed er den måske markedets bedste løsning til krævende blyfri loddeopgaver. Indenfor lodning er Peter Jordan Nordic stærke og de styrker sig nu med AIM Solder, hvorfra de blandt andet kan tilbyde den nye SN100C loddepasta og tråd.

De har indgået et samarbejde med amerikanske Kyzen Inc., og deres produkter udstiller de nu for første gang i Danmark. Sidst men ikke mindst vil det på standen også være muligt at opleve en komplet integreret vaskeproces, da de i samarbejde med Elnitec fra Sverige udstiller vaskeanlæg fra Aqueous.

Kilde: Peter Jordan Nordic - http://www.peterjordan.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11