23948sdkhjf

Produktnyhed: DESITEK designer 36 kV kabelskab i samarbejde med DONG

Fordelingsskabet, som er udviklet specielt til anvendelse for offshore vindmølleparker, er robust, enkelt og fleksibelt.
DESITEK A/S har designet et kabelskab, hvormed spændingssætning og test kan udføres før, møllerne opstilles og idriftsættes, da det er yderst velegnet til opstilling på fundamenter for tilslutning/afslutning af søkabler.

I skabet kan der samles op til fire kabler (12 stk. 1-leder) via dobbelte 630 A konusgennemføringer i henhold til DIN 47636, EN 50180 og EN 50181 type C. Ud over kabelaflastninger under tilslutningerne er skabet forsynet med udligningsskinne for afslutning af kabelskærme samt fast kuglehoved for jordings- og kortslutningsudstyr. Skabet er også forsynet med forskruninger til SRO-kabler samt tilslutningsbolt for beskyttelsesjord.

Uden for skabet kan T-stik og vinkelstik monteres, da pakdåserne (tætningerne) er delte som et indstikssystem i bunden af skabet. Derudover er der placeret 4 C-skinner for fiksering af andre tilslutningskasser via T- bolte. Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning er det muligt at forsyne skabets låger med cylinderlås.

Skabet er udført i 2 mm syrefast rustfrit stål AISI 316L, som er beskyttet mod korrosion med dyp-bejdsning og ydermere designet for tætningsgrad IP65, hvilket gør det særdeles hårdført og robust.

Kilde: DESITEK - http://www.desitek.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125